Vita blommor som adventspynt

I väntan på den vita snön så passar det bra att adventspynta med en uppsättning vitblommande växter samt mossa, kanelstänger eller annat som kan associera till julen. Jag har infört som tradition att gå ner till min lokala blomsteraffär med en gammal silverbunke och be dem att plantera något jul-likt i denna.

Förra året klagade jag på att Tassletternas stjälkar blev gigantiskt höga. Fick till svar att det var för att jag vattnar som de blir så höga. Så därför bytte de ut dessa mot en Helleborus Niger som ska vattnas (= en låg perenn med läderartade blanka handformade blad och stora skålformade vita blommor).

Jag önskar alla en trevlig första advent med tända ljus och stämning! / Christina

Dela med dig / Spara inlägget

Kommentera

Notera: Moderering är på och kan fördröja ditt inlägg. Du behöver bara posta din kommentar en gång.