Formex – Mix av färger, stickat, natur och råa material

Idag slog höstens Formex-mässa upp portarna med ledorden värme, harmoni och balans. Och om du har funderat på att börja sticka så är det helrätt att börja nu, för jag har inte någonsin sett så mycket stickade inredningsprylar.

Mina främsta intryck från mässan är dock otroligt mycket glada färger i allt från tyger till porslin, men fortfarande fanns det mycket fabriksrått, rostigt, återvunnet eller fina naturmaterial. Mr Fredrik, vår leverantör av fontäner, visade bl.a. utemöbler i återvunnen teak som de kommer att sälja till våren.

De fina stickade kuddarna är från Firm Living, men det verkar som om alla inredningsföretag har hakat på sticktrenden.

Hanna Billqvist från Beckmans är en av ”Design students selected by Formex”. Hon ställde ut denna fiffiga röda balkonglåda.

Avslutar mina mässintryck med några av utställarnas egna julgranar. / Christina

Dela med dig / Spara inlägget

Kommentera

Notera: Moderering är på och kan fördröja ditt inlägg. Du behöver bara posta din kommentar en gång.