Lys upp ditt uterum!

Härliga ljumma augustikvällar i uterummet kan bli dubbelt så trevliga med lite utelampor. Vi har tips på lite olika lösningar på utebelysning på allt från den lilla balkongen till den stora trädgården.

Otroligt, men effekten med energisnål LED-belysning är enormt effektfull oavsett om du är ute, eller om du endast njuter av ljuseffekten innifrån. Den nyaste urläckra LED-produkten som kommer nu i slutet av augusti är den uppladdningsbara LED-lampan GP Colorplay Globe som man kan ha både i poolen, på balkongen eller inomhus. Går att dimra eller att låsa till en färg om an vill.

En annan fantastisk LED-produkt som kommer att bli stor både inomhus och utomhus är den Eco Lights nya LED Strip RGB som finns i 5 meters kit. Perfekt att fästa ute på balkongen under fönsterblecket, eller under en list på balkongräcket, under en bardisk inomhus etc. Och man kan dimra eller låsa till enbart varmvit färg om man vill.

Har man trädäck på balkongen eller terassen, men inte vill/eller inte kan, försänka belysningen i trädäcket så finns lösningen i LED Decklight komplettset som skruvas på ovanifrån. I ett set ingår fem Led-lampor som kan kompletteras med ytterligare fem Extensionsets (3 lampor i varje) så att det totalt blir 20 st LED-lampor på en transformator.

Vill man plantera växter i en lysande kruka utan att betala en massa pengar så finns lösningen i en lysande LED-kruka i terrakotta som okså finns med vitt ljus. Detta kan man komplettera med en energisnål LED-spotlight, Multi spot LED.

Och min favorit Cuby Light, lysande bord, som faktiskt är den enda icke-LED-belysningen i detta blogginlägg. Den funkar både inne och ute och som bord eller tillfällig sittpall. Finns i vitt eller grönt.

Slutligen önskar jag, Christina, dig en lysande höst med mycket nöje utomhus :-)
.

Dela med dig / Spara inlägget

3 Svar

 1. Marie-Anne Skriver:

  Wow så mycket fina belysningar. Nu fick jag ha-begär direkt och ser framför mig hur fint det skulle bli.
  Prio #1 på min önskelista!!

 2. Christina Skriver:

  Läs gärna också den lysande intervjun som Odla.nu har gjort med mig idag http://www.odla.nu/artiklar/balkong-och-uterum/lysande-ideer-for-din-balkong-och-terrass

 3. kd Skriver:

  Hittade detta lite gamla inlägget idag när jag surfade rundor. Fina belysningar

Kommentera

Notera: Moderering är på och kan fördröja ditt inlägg. Du behöver bara posta din kommentar en gång.