Parasoll och tillbehör

Parasollbelysningen Quaseo

Parasoll används mest för solen, men kan vara lika mysigt kvällstid som vid en oväntad regnskur!

Quaseo är världens första sladdlösa parasollbelysning. Man laddar upp Quaseo ca 2 timmar och sedan lyser den i 6 timmar. Belysningen är inte billig, men belysningen ger en mysig rumskänsla under varma augustikvällar.

Belysningen passar både till Design by Merx 3-meters terrassparasoll, som till de mindre parasollerna på diameter 2,7 samt 2 meter, eller till det urläckra vita eller gröna solparasollet Shadylace. Ett oerhört vackert parasoll som fungerar som ett lövverk där solen silas genom parasollet, en magisk känsla att sitta under (obs passar inte som regnskydd).Snygg parasollfot som passar till våra större parasoller är Pietra Toscana, men vill man lyxa till det ordentligt finns Sywawas exklusiva parasollfot Coupe i färgerna svart eller vitt. I Foten kan man plantera växter eller hälla i krossad i och kyla festens drycker.


Se Parasoll & tillbehör »

Passa på att njuta av den sista sommarmånaden! / Christina

Dela med dig / Spara inlägget

Kommentera

Notera: Moderering är på och kan fördröja ditt inlägg. Du behöver bara posta din kommentar en gång.