Pågående mässan Rum och Trädgård

Hasselfors på Kistamässan

Jag besökte Rum och Trädgård på Kistamässan idag och blev väldigt besviken på utbudet. Förra årets mässa hade om jag inte minns fel, fler och roligare utställare. I mitt tycke var det bara Hasselfors som har en riktigt fin och inspirerande monter. De har glädjande utökat sitt sortiment med ett par produkter som lämpar sig bra för oss som bara har balkonger att odla på.

I montern visar Hasselfors sin nya odlingsvitrin. Det är en vacker inredningsdetalj specialanpassad för terrasser och balkonger. Ett litet växthus som har plats för både odling och förvaring. En annan nyhet som Hasselfors presenterar på Kistamässan är en odlingsbänk på ben som gör det enkelt att plantera och sköta om blommor, kryddor, örter eller grönsaker utan att förstöra ryggen. Bägge produkterna syns ovan i mitt bildkollage. Hasselfors fick inte helt oväntat utmärkelsen Bästa monter.

Tyvärr glömde jag att ta några bilder på montrarna, vilket annars hade varit enkelt eftersom det knappt var några besökare idag. Tydligen hade det varit väldigt glest med besökare även igår på öppningsdagen.

Dela med dig / Spara inlägget

Ett Svar

  1. Agneta Skriver:

    Håller med – stor besvikelse. Fas rockdaladamerna är alltid trevliga att träffa!

Kommentera

Notera: Moderering är på och kan fördröja ditt inlägg. Du behöver bara posta din kommentar en gång.