Lysande utelampor i snön är stämningshöjare

Lysande utekrukor på terrassen

De lysande utekrukorna på terrassen (ovan) får en annan dimension nu när de är omgärdade med snö. Det framgår inte av denna mobilbild exakt hur stämningsfullt detta är, men helt sanningsenligt måste jag erkänna att de ger ett fantastiskt fint ljus.

Är du sugen på att testa kombinationen lysande utekruka i snön, så passa på att titta på våra lysande produkter från Newgarden som säljs till nedsatt pris för att de kommer att utgå ur sortimentet. Själv ska jag slå till på Newgardens Cuby Light, den lysande kuben (på bilden nedan). Den kan användas både som sittpuff och bord. Också nedsatta varor är Magnolia Light 30 och den större storleken 45, liksom Palma Light den höga krukan som finns både i vit och mintgrön färg.

Utebelysningar som vi kommer att fortsätta med är läckerbitarna från Zero. Light House heter deras mest kända produkt, men smakar det så kostar det. Utelampan kostar 7.080 kr och innelampan 4.335 kr. Deras andra utemodell Bottle, finns både som pendel (taklampa) och bordslampa. Priset börjar här på 4.180 kr. Man kan välja mellan vitt, gult eller aluminium på handtaget.


Denna sista utelampa, Moo från Northern Lighting, är huuur läcker som helst. Moo är en vägglampa i form av ett älghuvud i naturlig storlek. Moo kan användas både inomhus och utomhus. En designad belysning som sticker ut.

Den naturtroget formade lampan är tillverkad av ett material som ger ett mjukt och öppet flöde av ljus. Lamporna är placerade inuti hornen vilket blir ett extra inslag av mjuk, mousserande och genomskinlig ljuseffekt på lyktan. Just nu finns det några på lager, fast annars görs de på beställning. Priset på älgen är 10.900 kr. / Christina

Dela med dig / Spara inlägget

Kommentera

Notera: Moderering är på och kan fördröja ditt inlägg. Du behöver bara posta din kommentar en gång.