Julklappstips – Photo Cube med egna bilder

Vill du ge bort något annorlunda i julklapp och har råd att lägga 1690 kr, då finns Photo Cube som är en mycket personlig julklapp som går att beställa hos Balkongshoppen, men vill man vara säker på att ha den tills julafton, så måste vi ha bilderna i november.

Photo Cube är egentligen en vattentät sittpuff anpassad för utebruk, men den funkar givetvis lika bra inomhus. Det personliga med denna sittpuff är att man skickar 5 egna bilder som trycks på sittpuffen, en på varje sida (utom undersidan som är svartgrå). Det är alltså bara skaparglädjen som sätter gränser. Vi gjorde en till butiken som bara består av fina växtmotiv.

Vi märkte av en ökad efterfrågan precis efter årets sommarsemester, men motiven behöver givetvis inte att bestå av semesterminnen. En av våra kunder, familjen Nordin, har varit så snäll och skickat in några bilder på sin fina sittpuff (nedan). / Christina

Dela med dig / Spara inlägget

Kommentera

Notera: Moderering är på och kan fördröja ditt inlägg. Du behöver bara posta din kommentar en gång.