Ett inspirationsmöte där kunden gjorde jobbet

Många vill ha fint på balkongen, men det är inte alla som vill boka ett åtgärdsmöte där utgången allt om oftast blir att jag gör hela jobbet med planering och inredning av balkongen/uteplatsen.

Alternativet till detta kan vara ett inspirationsmöte som är perfekt om du som kund känner att du har tid och lust att själv göra jobbet – men kanske behöver lite expertis och bollplank på ämnet, vilket var fallet med denna ensamstående Farsta-bo som jag träffade en mörk februarikväll.

Det är otroligt roligt att se sina idéer överföras till någon annan, som sätter sin egen prägel och som sedan skapar något eget.

Kundens kommentarer:
”Jag gjorde klart golvet i går. Som du ser på bifogade bild inspirerades jag tydligt av dina förslag. Jag tycker det blev bra =).” 2010-03-29

”Plötsligt stod jag där med en hyfsat stor balkong som jag verkligen ville utnyttja. Men jag visste inte vad det finns för golv, vilka material som passar bäst för utemöbler, vilka sorts växter som trivs på en balkong utan alltför stora krav på omsorg, eller om hur man bäst värmer upp en balkong när höstkvällarna kommer.

Men idag vet jag. Och balkongen är färdig. Fast våren knappt har kommit sitter jag där ofta med en bok och en kopp kaffe. Eller ett glas vin. Och jag njuter varenda minut. Jag har fått just den plats som jag strävat efter. En plats där jag kan trivas och koppla av.”

”Allt har gått som en dans efter ett par timmars konsultation med Linda från Balkongshoppen. Utan hennes råd hade jag satsat på fel material och fel möbler. Det hade blivit dyrt. Den råd lyder, sparar pengar och får en bättre balkong. Jag har haft väldigt stor nytta av dina tankar och förslag. Din tacksamme kund.” [2010-03-30]

Så här såg det ut innan golv och möbler kom på plats.
En eloge från mig till denna händige man från Farsta! / Linda

Dela med dig / Spara inlägget

Kommentera

Notera: Moderering är på och kan fördröja ditt inlägg. Du behöver bara posta din kommentar en gång.