Balkongstylingens betydelse vid en försäljning

Jag, Linda, anlitas både för konsultationer av uterum och balkongstylingar. Har i detta blogginlägg letat fram några stylingar för att förhoppningsvis visa er hur mycket en enkel balkongstyling gör för helhetsintrycket. Jag hoppas i alla fall att ni i mina före-och-efter-bilder nedan också ser den enorma skillnad som lite inhyrt ”piff” kan göra ☺

Balkongstyling kallas alltså den tjänst när någon fixar i ordning ett uterum inför fotografering och försäljning. Kunden eller mäklaren anlitar en konsult (förslagsvis mig) för att hyra in de möbler och tillbehör som krävs för att presentera balkongen, eller terrassen, på ett så fördelaktigt sätt som möjligt för deras lägenhetsspekulanter.

Jag försöker visa spekulanterna på de möjligheter som objektet har att erbjuda.
Ibland har kunden en del egna fina möbler och krukor som stylisten kan använda, men ofta blir allt utbytt.

Stylingarna i blogginlägget är från tidigt i våras när snön fortfarande låg kvar och isen just började släpa sitt tag om Luxviken i Lilla Essingen. Ett av objekten såldes dessutom till rekordpris! Knappast svårt att gissa vilket? / Linda

I stylingen nedanför ingick hyra av betongmöblerna, trädgårdstavlan och de fina krukplanteringarna med vårblommor.

Nedanför: Uthyrning av 4 retrostolar Bermuda, ett Pixbord, ett balkongparasoll med fot och balkonglådor från SMD inkl. planterade vårblommor.

Nedanför: Här hyrdes loungemöbeln Marbella ut tillsammans med Fårö golvlampa och Fårö bordslampa.

I sista bildparet stylades balkongen med bordet Tuscany, stolarna St Tropez och längst bort de stilrena golvlamporna Torch.

Dela med dig / Spara inlägget

Kommentera

Notera: Moderering är på och kan fördröja ditt inlägg. Du behöver bara posta din kommentar en gång.