Lys upp balkongen i höstmörkret!

Höstmörkret erövrar Sverige med stormsteg och nu kan det bli väldigt effektfullt att lysa upp i uterummet. För er som vill lysa upp uterummet eller trädgården utan elektricitet, har vi fått in mängder av fina facklor från Blomus liksom värmeljushållare och ljuslyktor, liksom de stilsäkra marshallhållarna från SMD Design.

Eller vad tycks om den nya marshallen Foreo som liksom miljöljusen Candeye LUX eldas med vanlig lampolja? Alla facklor kan endera stickas ner i marken eller i en stor kruka, eller kompletteras med olika fackelhållare. Man kan också komplettera med skyddslock för facklorna.

En eldstad som eldas med spisbränsle är den nya Fuoco i keramik och polerat rostfritt stål för utomhusbruk (finns i två storlekar). Och har man tillgång till ved har vi flera olika produkter, varav en är den tunga klassikern Tipi, som också fungerar som terrassvärmare och grilll. En annan nyhet som vi nu har fått in på lager, är den vägghängda pallen My Deer. Renhuvudet är fräck som inredningsdetalj på väggen, likaså perfekt som extra sittplats ute på balkongen eller i den trånga hallen. Ja detta var några av alla våra höstnyheter på Balkongshoppen.se / Christina

Dela med dig / Spara inlägget

Kommentera

Notera: Moderering är på och kan fördröja ditt inlägg. Du behöver bara posta din kommentar en gång.