Försommar-rea på solstolar i Kungsan

Vi finns på Smaka på Stockholm

Vi finns på Smaka på Stockholm vid Karl XIII

Ledsen att det inte varit något inlägg på länge, men nu kan du träffa oss live i Kungsan om du befinner dig i Stockholm fram tom nationaldagen den 6 juni.
Balkongshoppens tält är vid Karl XIII staty (isbana vintertid, nu en kokande gryta).

VI har försommar-REA med Slick Outdoors fina solstolar med tillhörande pallen Chico och det låga Pix-bordet.

Eftersom Smaka på Stockholm med Stockholm Grönt har fokus på miljön så har vi också kraftig rabatt på en av våra balkongsoffor, utemöbeln Madrid, som är i återvunnet material. Det praktiska med den är att den är bara 125 cm bred så den passar på de flesta balkonger. Finns också som stol till rabatterat pris. Till Madrid har vi också det rektangulära bordet Tuscany för halva priset. Plus att alla Bozz-krukor säljs med 10 % rabatt.

Men som sagt, rea-priserna gäller bara denna vecka. Btw det är underbart väder i Kungsan med massor av trevliga kunder och en underbar stämning. Kungsan fullkomligt kokar. NU ÄR DET SOMMAR! /Christina

Dela med dig / Spara inlägget

Kommentera

Notera: Moderering är på och kan fördröja ditt inlägg. Du behöver bara posta din kommentar en gång.