Öppettider i valborg och uteprodukter

Photo Cube, Cool Globe, Mingla och kampanjpris på Viken utemöbler

Photo Cube, Cool Globe, Mingla och kampanjpris på Viken utemöbler

Blom&Balkong, vår butik på Lilla Essingen har öppet på 1 maj
och på söndag som vanligt dvs. 10.00-16.00.

Just nu har vi mycket att göra både på stockholmsbutiken och i nätbutiken www.balkongshoppen.se, så därför blir det inte så mycket bloggande fn.

Hinner inte ens fixa på min egen balkong, mer än att jag idag tog av fiberduken på mina häcktujjor. Riktigt gröna och fina faktiskt. Ser ut som om Buxbommen som jag haft hela vintern i mina Lechuzakrukor också klarat sig. Det enda jag gjorde var att sticka ner lite liggunderlag längs innerkanten på krukan. Hur jag det gjorde står i något inlägg från i höstas.

Det är så roligt att så mycket tidningar har publicerat våra produkter, vilket bevisar att vi har bra produkter.

Några av de produkter som vi, och pressen, gillar extra mycket är Photo Cube, Cool Globe, det hopfällbara partybordet Mingla samt den urfina teakgruppen Viken som vi har till kampanjpris.

Nästa gång vi ställer ut på någon mässa blir på evenemanget Smaka på Stockholm i Kungsträdgården 2-6 juni. Dit är ni givetvis välkomna, liksom till butiken. /
Trevlig helg önskar Christina

Dela med dig / Spara inlägget

2 Svar

  1. Cammi Skriver:

    Tänkte bara meddela att jag tryckte på länken ”Mingla” och fick att sidan inte kunde hittas. Har letat efter några liknande piedestaler såå länge :)

    Skrev btw ett inlägg på min blogg om Balkongshoppen för att boosta er superbraiga hemsida.

    Kram från mej

  2. admin Skriver:

    Vad roligt. Nu funkar länken, men det är inte en piedestal utan praktiska hopfällbara bord som du kan hänga vinglas på. Säljs två och två.

Kommentera

Notera: Moderering är på och kan fördröja ditt inlägg. Du behöver bara posta din kommentar en gång.