Romantik eller färgglatt dominerade mässan

Den dominerande trenden på årets mässa Nordiska Trädgårdar var med tanke på det stundande bröllopet, givetvis den romantiska. Men i vår monter hade Linda, Annette och jag valt det färgglada temat, vilket vi inte var helt ensamma om. Fast vår monter vann nog färgmässigt med våra färgglada balkonglådor Lively och de lika färgglada solcellslamporna Soji.

I övrigt kunde jag konstatera att pelargonier verkar vara helrätt blomma i år. Och helst ska de vara rosa eller cerisfärgade. Den fina balkongutställningen hade flyttat ut i gången utanför A-Hallen. Och som vanligt var det ett späckat program på alla scener.


Det fanns tom gullliga små griseknoar som bodde där hela mässan. Fö var de väldigt morgontrötta, de stackarna vaknade först framåt 10-tiden.

Vi är mycket nöjda alla tre, och vi träffade många trevliga besökare och stammisar. Roligt också att se hur våra nätbutikskunder ser ut in RL. Detta gav mersmak och nästa evenemang som vi ställer ut på blir på Smaka på Stockholm den 2-6 juni i Kungsträdgården. / Christina

Dela med dig / Spara inlägget

2 Svar

  1. Sally Skriver:

    Å vilka snygga färgglada balkonglådor…!!

  2. admin Skriver:

    Ja visst är dom. Faktiskt är våra solcellslampor Soji i samma färgskala (kvällstid).

Kommentera

Notera: Moderering är på och kan fördröja ditt inlägg. Du behöver bara posta din kommentar en gång.