Påsköppet, vårnyheter och mässan

Ovan fr.v: smart örtsax, roliga fröpåsar, Soji vår egen solcellslampa (nu i sex färger), färgglada balonglådan Lively, litet elstekbord till balkongen, photo cub med egna bilder samt den nya designmöbeln Mr Gardner för uterummet. Det är några av våra produktnyheter på Nordiska Trädgårdar nästa helg.

Vår butik Blom&Balkong på Lilla Essingen har följande öppettider på skärtorsdag 11.00-18.00, långfredagen stängt, påskafton 10.00-16.00, påskdagen 11.00-16.00 och annandag påsk är det stängt. Balkongshoppen.se har givetvis öppet hela tiden.

Nu har de flesta vårnyheterna anlänt i butiken och nästa torsdag 8 april – 11 april kan ni träffa oss och se vårnyheterna på Nordiska Trädgårdar i monter A04:299.
/ Glad och solig Påsk önskar Linda och Christina!

Dela med dig / Spara inlägget

Kommentera

Notera: Moderering är på och kan fördröja ditt inlägg. Du behöver bara posta din kommentar en gång.