Härliga vårnyheter för uterummet

Mr Gardner fåtölj - NYHET York, stol med armstöd Hard & Ellen, stol med armstöd Rosenborg soffa, 3-sits Loop solstol i teak - NYHET
Balkonglådan Lively 65 cm Vind och Vatten – NYHET Trädgårdstavla, liten Marine, fällbart cafebord Delta 20 självbevattningskruka

Förutom Balkongshoppens ordinarie balkongprodukter har vi just nu över 50 roliga nyheter. Här finner du många nya, prisvärda och praktiska utemöbler från danska Cinas, liksom Berga Forms två nya möbelserier skapade av kända svenska designers som Marit Stigsdotter och Staffan Lind med teakserien Scala, samt vår absoluta favorit, Mr. Gardner, av Jonas Wagell. Tillsammans med förra årets favoriter i repris, har vi just nu över 100 utomhusmöbler i vårt produktsortiment. Tänk på att vissa möbler är beställningsvaror, och dessa finns inte alltid i visning i Stockholmsbutiken.

För dig som vill smycka uterummet med annat än bara växter har vi trädgårdsdekorationer från Trådspira och Trendnordic, två för oss helt nya leverantörer. Och för alla er som bokstavligt talat älskar att frossa i uteväxter, så har vi utökat utbudet av snygga och praktiska krukor, planteringskärl samt balkonglådor, varav den nya färgglada balkonglådan Lively har en självbevattningsinsats som komplement.

Visst är det härligt att våren snart är här? – Kanske är det lite svårt att föreställa sig en dag som denna, men statistiken säger annat. Ett normalår kommer våren till Malmö 22/2, Stockholm 16/3, Östersund 11/4 och till Kiruna 1/5, och i år är vi extra många som längtar efter vårsolen, vilket man anar när google-sökningen ”när kommer våren” får 14.500.000 träffar. Vi är väl förberedda för våren, bli det du också! / Christina

Dela med dig / Spara inlägget

Kommentera

Notera: Moderering är på och kan fördröja ditt inlägg. Du behöver bara posta din kommentar en gång.