Vinterstyling i solsken

I dag, i detta kyliga och vackra januariväder, genomförde jag en styling av en uteplats, till en kund som ska sälja sin lägenhet. Med hänsyn till kunden och mäklaren lägger jag inte ut alla bilder innan visning har ägt rum, men efter försäljningen lägger jag ut några mäklarbilder.

Är du också intresserad av att få hjälp med styling av din uteplats inför fotografering och visning, kontaktar du mig på linda@balkongshoppen.se.

Himlen var lovande rosa när jag kom i väg och mycket riktigt följdes detta rosa skimmer av en strålande solskensdag även om själva uteplatsen inte nåddes så mycket av solens strålar. Balkongstylingen gick som planerat, fåtöljerna slank ut genom den oroväckande trånga dörren till uteplatsen, och en tid senare var allt i ordning.

Kunden var nöjd och jag var nöjd, och på plats såg det riktigt bra ut. Nu ska det bli spännande att se hur fotografen fångar det hela på bild! Själv tycker jag att det är supersvårt att fånga känslan av en balkong eller uteplats på bild.

Som belöning för väl utfört arbete tog jag en promenad runt Kungsholmen. Med solen i ansiktet och fåglarnas kvitter runtom mig sneglade jag upp på de solbelagda balkongerna och jag kunde inte låta bli att fråga mig: Döljer det sig måhända ett paradis där bakom räcket? Eller är det bara ett tomt bortglömt rum, som hos de flesta balkongägare? / Linda

Dela med dig / Spara inlägget

Ett Svar

  1. Mies Balkong Skriver:

    Oj vad många inspirerande inlägg! Gillar verkligen arrangemangen i lindesbergskrukorna som var framför radhuset. Jättefint!

    Ha en fortsatt trevlig fredag! =)
    /Marie

Kommentera

Notera: Moderering är på och kan fördröja ditt inlägg. Du behöver bara posta din kommentar en gång.