Skydda växterna mot superkylan!

Vinterskydd av cocosmatta Vinterskydd för växterna

Rädda det som räddas kan, för nu börjar kylan bita sig fast lite väl hår! För de flesta kanske det är lite sent att köpa våra täckningsprodukter, men man kan fixa till mycket själv också. Minus 25 grader är Stockholmsprognosen för helgen.

Det är nu som den late ångrar att hon (läs: jag) inte vintertäckte alla sina balkongväxter tillräckligt noga i höstas. Se inlägg från 6 oktober. Eftersom långvarig superkyla inte hör till vanligheten (i större delen av Sverige) så vet vi ju inte heller hur mycket som våra älsklingsväxter tål, men ju kallare och ju längre köldknäpp desto mindre chans att de överlever. Viktigast är i alla fall att skydda rotdelen mot kylan, har jag fått lära mig (av Linda)./ Christina

Dela med dig / Spara inlägget

Kommentera

Notera: Moderering är på och kan fördröja ditt inlägg. Du behöver bara posta din kommentar en gång.