Fraktfria julklappar och öppet köp till 8 januari

Nu bjuder Balkongshoppen.se på fraktkostnaden när du handlar för en summa över 1000 kr. Detta gäller för alla produkter utom våra beställningsvaror som vi tar vi ut vanlig fraktkostnad för. Dessutom ger vi er förlängt öppet köp till den 8 januari så att ni kan handla era julklappar utan oro.

Vi har 60 st presenttips som i många fall inte har så mycket med balkonger att göra. Ett tips är att passa på att handla småjulklappar hos oss samtidigt som du hittar någon liten julklapp till dig själv. För kommer du över tusenlappen så bjuder vi ju på frakten. Här har jag valt ut 10 st klapptips för under 500 kr/st.

presenttips

Tips för sommarstugeägare utan kylskåp: en Boxmate för vitt vin, 495 kr

Julklappstips för den frusne: Coralpläd Paisly, 295 kr. Eller den mera exklusiva pläden Paradiso, 999 kr designad av Ulrika Hyman Vallien

Gåva till utlandsvännen: Nyckelring med dalahästmotiv, 79 kr. Väskhängare, 150 kr för partytjejer. Fördelen är att dessa är lätta att skicka i ett brev.

Julklapp till vegetarianer och veganer: Vegetabilisk handkräm, 110 kr. Finns också som tvål.

Gåva till miljövänner: Candeye LUX miljöljus, 195 kr. Finns i två storlekar.

Gå-bort-gåva i stället för en blomma: Doftljus i lykta, 295 kr. Finns i tre spännande dofter.

Present till pysselfia: Virkpaket med rund kruka, 240 kr. Finns i flera modeller.

Julklapp till barn över 3 år: Leksaksbil S9 Sedan Sport, 345 kr. Prisvinnande bil som också finns i en billigare modell. Eller vad sägs om en gullig Bartolomeus nalle, 125 kr, som är lätt att skicka i brev./ Christina

Dela med dig / Spara inlägget

Kommentera

Notera: Moderering är på och kan fördröja ditt inlägg. Du behöver bara posta din kommentar en gång.