Vi har monter på Hem2009-mässan, Älvsjö

I vår monter B 03:52 på Hem & Villa-mässan/Hem 2009 i B-hallen har du som är nyfiken på Markslöjds nya utelampsserie Fårö (bilden) möjlighet att se den live i montern. Fårö har en golvlampa, en bordslampa och två storlekar på taklampa (pendel). Många tror felaktigt att det är en inomhuslampor bara för att de ser ut som det.

mar_faro

Dessutom säljer vi produkterna där till samma förmånliga priser som på Blom&Balkong och i nätbutiken Balkongshoppen.se. Där kan du också handla Lindesbergskrukorna och Markslöjds ljusslingor till mässpriser.
Vi har också med oss vinterskydd till dina uteväxter i montern, och den tiden verkar närma sig med stormsteg. Kanske ses vi på mässan som öppnade idag och är öppet t.o.m. söndag!/ Mvh Christina

Dela med dig / Spara inlägget

Kommentera

Notera: Moderering är på och kan fördröja ditt inlägg. Du behöver bara posta din kommentar en gång.