Vinnaren av Lindas balkongstyling

Lindas balkongstyling i Härligt hemma 27/6

Lindas balkongstyling i Härligt hemma 27/6

Vår nätbutik balkongshoppen.se hade en tävling i vårt tält på Smaka på Stockholm där vinnaren vann en balkongstyling med inredning för 10000 kr. Den lyckligen vinnaren heter Ulla Rasmussen och bor på Lundagatan på Södermalm i Stockholm.

Enligt Linda som var där och stylade den 11 juni så har balkongen världens finaste utsikt. Både Linda och vinnaren var nöjda med resultatet. Hur det blev kan du se i ”hemma-hos-reportaget” Aftonbladets helgbilaga ”Härligt hemma”, den 27/6.
Se hela reportaget här (pdf)

 


Kungsan var kallt och vår nya terrassvärmare golv gjorde succé. Det var också perfekt att hyra ut filtar på Smaka på Stockholm. När ABC-nytt gjorde sitt reportage från Kungsan så ägnade de förvånansvärt mycket tid på vår filt-skylt och kylan :-) Trots temperaturen hade vi kul och träffade många trevliga balkongfantaster.

Dela med dig / Spara inlägget

Ett Svar

  1. Linda Skriver:

    Blev det några filtar uthyrda tro?

Kommentera

Notera: Moderering är på och kan fördröja ditt inlägg. Du behöver bara posta din kommentar en gång.