Lilla balkonginredarskolan

Och så hann det bli midsommar innan mitt första blogginlägg…

Stort tack till alla er som hitintills har visat intresse för bloggen och shoppen. Jag har minst sagt haft en hektisk vår! Jag tänkte nu börja belöna er genom att ge någonting tillbaks.

Temat för mitt bloggande för sommaren kommer att bli Lilla Balkonginredarskolan. Jag kommer att knyta upp detta kring följande teman: Golv, väggar/insida av räcke, möbler, krukor, växter samt belysning och värme. Det här är givetvis teman som knyter an till varandra, men jag skall försöka hålla det konkret med handfasta tips och idéer. Jag skall helt enkelt försöka lägga upp det som en konsultation. Jag börjar från golvet och arbetar mig uppåt…

Vi hörs snart igen, då angående golv.
/Linda

Dela med dig / Spara inlägget

Kommentera

Notera: Moderering är på och kan fördröja ditt inlägg. Du behöver bara posta din kommentar en gång.