Möbelkväll 7 maj med 15 % rabatt

Rabatterade priser på Berga Form för beställningar 7-10 maj

Rabatterade priser på Berga Form, TGI och Slick Outdoor för beställningar gjorda 7-10 maj


Torsdagen den 7 maj bjuder Linda in till möbelträff! Denna kväll har Blom & Balkong på Lilla Essingen extra mycket möbler hemma för er att provsitta. Mellan 17.00 – 20.00 kommer Pia från Krone Hanssen (TGI) och Andreas från Berga Form finnas på plats för att besvara era frågor kring årets möbelsortiment.

Erbjudandet gäller 15% rabatt för möbelbeställningar gjorda mellan 7 maj tom söndagen den 10 maj. Erbjudandet gäller hela sortimentet från Berga Form *, större delen av sortimentet från TGI** samt utvalda solstolar från Slick Outdoor ***. Samma fina erbjudande kommer samtidigt att finnas på Balkongshoppen.se
(*Erbjudandet gäller ej redan befintliga kampanjvaror. **Reservation för vissa undantagsvaror, fråga gärna . *** AMIGO mörkgrön och orange, SPAGHETTI transparant.) Titta gärna in i någon av butikerna. Själv tycker jag att Nobiz-stolen (den i mitten) är urläcker. Visserligen tar den rätt stor plats utfälld, men detta är knappast ett problem ihopfälld :-) Christina önskar dig varmt välkommen!

Dela med dig / Spara inlägget

Kommentera

Notera: Moderering är på och kan fördröja ditt inlägg. Du behöver bara posta din kommentar en gång.