Linda på webb-TV om balkongfix

Min medbloggare Linda intervjuvad av Familjeliv på Kistamässan

Min medbloggare Linda intervjuvad av Familjeliv på Kistamässan

På Kistamässan förra månaden nämnde Linda att någon hade intervjuat henne med videokamera. Jag som har jobbat med media blev genast nyfiken på vem som gjort det varav Linda skamset sa, inte vet jag. Det kanske jag skulle ha frågat. Men nu är mysteriet löst det var Håkan Eng på Familjeliv.se. Vill ni se hennes intervju ska ni inte använda webbläsaren Safari (mac), Firefox går däremot bra. Se filmen Balkongfix här. Filmen innehåller faktiskt en del bra råd till nybörjare. Ja, alltså även sånt som inte min kollega var ansvarig för. Trevlig valborgshelg! Christina

Dela med dig / Spara inlägget

Kommentera

Notera: Moderering är på och kan fördröja ditt inlägg. Du behöver bara posta din kommentar en gång.