Hej alla balkongälskare!

Nu på tisdag drar vi förmodligen igång denna blogg. Linda och jag (Christina) hoppas att du kommer att följa oss i vad vi skriver. Linda är faktiskt balkongstylist på Blom & Balkong på Lilla Essingen. Och själv är jag bara en glad amatör som nyligen har blivit med två balkonger och en terrass i Sjöstaden.

Tillsammans hoppas vi att vi kommer att komplettera varandra. Jag ställer frågor och hon svarar. Skämt åsido, så har du väl märkt att våren har kommit för att stanna. Jippi!

Jag skulle bara önska att det fanns ett fungerande solskydd till oss hängivna datorsurfare som gärna sveper in oss i dubbla filtar bara för att få njuta av att kunna sitta utomhus ett tag. Jag har provat både med solglasögon, parasoller, en Cap & Design-huv. Det enda som hittills har fungerat var en filt över mig och min laptop, men då kan man lika gärna sitta inne.

Dela med dig / Spara inlägget

2 Svar

  1. Gaby Skriver:

    Du får skaffa en bättre dator. Plugga ute är det bästa sättet att plugga och jag kan tänka mig att jobba är likaså!
    Fin Blogg!

  2. virvla Skriver:

    hej, superidé för en blogg, hoppas på mycket inspiration :)

    jag undrar om ni har några smarta och snygga tips på kattskydd för balkongen? gärna något som ändå gör det möjligt att ha balkonglådor…

Kommentera

Notera: Moderering är på och kan fördröja ditt inlägg. Du behöver bara posta din kommentar en gång.